Sähkövika on turvallisuus riski. Sähköhuolto ja sähköurakointi Sähkötuuma oy.

Sähköhuolto ja sähköurakointi Hyvinkää, Riihimäki, Nurmijärvi ja lähikunnat Sähkötuuma Oy.

Sähköhuolto ja sähköurakointi Hyvinkää, Riihimäki, Nurmijärvi ja lähikunnat Sähkötuuma Oy. Olemme yksi alueen suurimmista yrityksistä, joka tekee kiinteistöjen sähköhuoltotöitä. Tiimimme tekee myös laadukasta sähköurakointia. Mikään sähköurakka ei ole meille liian pieni tai suuri.

Sähkövika on aina turvallisuusriski. Sähkötuuma Oy korjaa ja huoltaa sähkövikoja.

Jos tarvitsette sähköhuoltoa, autamme teitä ammattitaidolla, luotettavasti ja nopeasti. Sähkötuuma Oy tekee sähköjen kunnossapitoa ja auttaa kaikenlaisissa sähköongelmissa. Jos kaipaat sähköjen muutostöitä tai korjaustöitä Hyvinkäällä tai lähikunnissa, ota yhteyttä meihin.

p. 050-3373245

Meidän yhteistyökumppaneitamme ovat Hankkija, Kesko, Työtehoseura ja Hoivamehiläinen. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden, LVI-alan liikkeiden, kiinteistöhuollon, isännöintitoimistojen kuin yksityisasiakkaidenkin kanssa. Missiomme on hoitaa työmme viimeisen päälle, niin että kaikille osapuolille jää hyvä mieli.

Sähkötuuma Oy on sinun valintasi, jos kaipaat laadukkaan ja luotettavan asiantuntijan paikalle.

Sähkötuuma Oy toteuttaa niin pienet kuin suuret sähköurakat tehokkaasti, laadukkaasti ja aikataulussa pysyen. Mikään sähköurakka ei ole meille liian pieni eikä suuri. Tiimimme on paikalla sovittuna aikana ja rakennusprojektin sujuminen ei jää ainakaan sähkötöistä kiinni. 

Teemme yleensä tarjouksemme käyttäen ympäristöystävällisiä, laadukkaita ja energiatehokkaita valaisimia. Käytämme töissämme aina moderneja, laadukkaita sähköturvallisuusvaatimusten mukaisia tuotteita, tarvikkeita ja työkaluja.

Modernit, laadukkat,  energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset valaisimet

Sähköhuoltosopimuksen ja sähköurakan voit sopia, niin tuntiveloituksella kuin urakkasopimuksella. Toteutetaan sopimukset yhdessä miettien järkevästi asiakkaan parhaaksi.

Kysy sähköhuoltoa tai sähköurakkaa, jos kaipaat Hyvinkään ja lähialueiden ammattilaisen apua!